Talismoney – pendapat, komen, harga, di mana untuk membeli

[Total: 0    Average: 0/5]

Talismoney – azimat ini Imperial untuk tuah dan kekayaan. Orang yang sedang menghadapi masalah kewangan, ia akan membantu untuk mendapatkan kemakmuran dan nasib.


 1. Rahsia untuk azimat tersebut

 2. Bilakah azimat tersebut?

 3. Pendapat yang MAG Renate Maguri

 4. Bagaimana untuk mengaktifkan azimat tersebut?

 5. Bagaimana untuk memakai maskot?

 6. Bagaimana untuk menjaga azimat tersebut?

 7. Ulasan Video

 8. Di mana untuk memerintahkan Talismoney

 9. Rahsia untuk azimat & nbsp; Wang Аmulet

  tunai ini Talismoney menarik tenaga positif, yang tersembunyi dari mata manusia. Terima kasih kepada pengaruh tangkal kehidupan pemiliknya mula berubah menjadi lebih baik.

  The Royal azimat untuk wang dipandu oleh prinsip-prinsip berikut:


  1. Man mula memanjat pesat tangga korporat.

  2. Tumbuh gaji.

  3. Dalam masa yang singkat semua penghutang mula kembali wang.

  4. Dalam sektor kewangan bermula coretan putih nasib dan nasib baik.

  5. Perniagaan sendiri mula menjana keuntungan besar.

  6. kemenangan besar dalam loteri atau apa-apa perjudian.

  7. Kewangan tidak dibelanjakan, dan dipelihara dan dipertingkatkan.

  8. Orang ramai boleh mencari wang di jalan.
  9. azimat ini menarik kuasa material, kemakmuran, cinta, kebahagiaan, nasib dan nasib baik. Rahsia tindakan adalah kuasa ajaib dan pertuduhan itu, dan dalam kepercayaan pemiliknya dalam esoterik. azimat tersebut dikenakan oleh kuasa nenek moyang dan dibuat secara berasingan bagi setiap orang, jadi perubahan positif dalam bahan yang disediakan.

   Apabila adalah & nbsp; Wang Аmulet?

   Kisah membuat azimat Imperial nasib dan wang berasal 1689г.

   Dalam Trinity-Sergius Lavra muda Peter I berdoa dari persembahan takut musketeer dan pengkhianatan kakaknya, muda Princess Sofia.

   The diakon yang berkhidmat di biara ini, saya tidak dapat tahan melihat penderitaan muda Maharaja, oleh itu, memutuskan untuk menyokong beliau. Beliau membuat atribut syiling sihir raja, dan sepanjang malam membaca ke atas beliau solat.

   Pada awal pagi diakon memberi hadiah kepada Peter dengan kata-kata:

   Selepas itu, Peter menjadi Maharaja hebat Semua Rusia, telah membuat satu kejayaan dalam semua bidang gaya hidup, dan dinasti Romanov itu berkuasa sehingga 1917, azimat ini diturunkan dari generasi ke generasi, tetapi setiap pemerintah telah membuat yang keindahan dalam Trinitas Lavra Sergeeva. Teks literal komplot itu, yang disahkan untuk azimat dihasilkan untuk ahli-ahli keluarga diraja, dirahsiakan hingga ke hari ini.

   Pendapat MAG Renate Maguri & nbsp; Wang Аmulet

   Renata Maguri ialah peramal keturunan dan penyembuh. Pandangan Renate Maguri tentang Imperial daya tarikan nasib baik: “Ia adalah azimat yang membawa kemakmuran kewangan dalam kehidupan pemiliknya Atribut adalah semata-mata duit syiling yang anda boleh membeli mana-mana sahaja Tetapi dia dilamar sihir yang kuat, berdasarkan.. pengetahuan purba dan doa.

   duit syiling ini mempunyai kuasa dan tenaga yang boleh membawa lelaki itu daripada apa-apa masalah kewangan, tidak kira berapa tak terhingga mereka mungkin kelihatan.

   Ia dianggap bahawa produk logam mempunyai kecenderungan untuk memberi tenaga kepada pemiliknya supaya talisman jinxed akan membantu anda untuk tidak kehilangan wang dan memberi tuah dan kemakmuran dalam semua bidang kehidupan.

   azimat Ini adalah cara yang baik untuk menarik nasib di sebelah anda, anda hanya perlu untuk perlahan-lahan menyimpan dan melindungi daripada pengaruh asing “.

   Bagaimana untuk mengaktifkan & nbsp; Wang Аmulet?

   Selepas kekayaan azimat di tangan tuannya, ia adalah disyorkan untuk melaksanakan upacara itu, yang bertujuan untuk pengaktifan dan pengukuhan sifat-sifat ajaib tangkal:


   1. Pada tempoh bulan penuh anda mesti meninggalkan duit syiling di jendela untuk malam. Azimat ini harus diletakkan supaya ia ditangkap cahaya dari bulan;. ia akan mengaktifkan kuasa-kuasa purba yang membantu dalam menyelesaikan isu-isu kewangan

   2. Pada subuh kita ada untuk membalut azimat tersebut dengan kain warna merah (penggunaan baldu, sutera atau satin) dan untuk menghapuskan lipatan dalam dompet.

   3. Kemudian anda perlu tiga kali untuk mengatakan ejaan: “Pasukan Ancient dalam duit syiling sekarang, untuk kekayaan terperi akan membuka pintu Masalah kewangan akan segera pergi, semua Hal Ehwal akan pergi mendaki bukit Kemiskinan seluruh ambang tidak melangkah Luck… , kebahagiaan dan kehidupan tanpa sebarang masalah. Jadi ia. “
   4. Kain yang digunakan untuk membalut barang yang perlu dibeli pada malam sebelum majlis tersebut. lagi tangkal dalam dompet anda, semakin banyak beliau kuasa ajaib.

    dilarang upacara sihir semasa penyakit paru-paru dan penyakit. Semasa upacara seseorang perlu berada dalam kesendirian dan senyap. Semua fikiran harus hanya tentang wang dan hasil yang berjaya.

    Bagaimana untuk memakai maskot?

    Ia adalah disyorkan untuk menyimpan azimat di dalam poket yang berasingan di mana tiada syiling dan wang kertas. Anda juga boleh memakai pada badan, tetapi ia perlu disembunyikan dari mata prying. Barulah sifat ini boleh menjadi azimat bertuah kebahagiaan.

    Bagaimana untuk menjaga untuk & nbsp; Wang Аmulet?

    Amulet untuk menarik wang, adalah dilarang:


    • untuk lulus dari tangan ke tangan;

    • drop;

    • simpan dalam dompet bersih;

    • untuk memakai badan kotor.

    Dalam usaha untuk tidak kehilangan semua yang terbaik, sebagai jimat mesti dikenakan membaca konspirasi yang sama, dan apabila anda mengaktifkan kuasa ajaib.

    Untuk berus item sihir, anda mesti menggunakan Air suci dan sekurang-kurangnya bahan pencuci (1-2 titis).

    & nbsp;

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*