Ling Fluent; kaedah pembelajaran bahasa asing; ringkasan 2018; pendapat + forum, harga, , harga, fiches; di manakah boleh dibeli?

[Total: 1    Average: 5/5]

Setiap orang suka sesuatu yang berbeza, tetapi kami percaya bahawa anda boleh menemui sekurang-kurangnya satu daripada dua puluh tips untuk membantu anda belajar.Semua garis panduan membawa kepada analisis yang lebih lengkap pada 2018 dan pembelajaran bahasa yang lebih mudah. Motivasi, sikap positif dan, di atas semua, peletakan jawatan adalah penting.Anda juga akan mendapati bahawa tidak setiap dewan adalah mahal – anda boleh belajar bahasa untuk sekurang-kurangnya beberapa zlotys. Ia tidak mengatakan bahawa beberapa bahasa asing tidak cukup diketahui hari ini. Sekiranya anda mendapati halaman ini, anda pasti tahu dengan baik. Dan sama ada anda memerlukan bahasa asing yang sangat baik untuk bekerja, atau semata-mata perlu untuk menyokong komunikasi normal bercuti atau dengan rakan-rakan. Adalah penting untuk anda belajar dan belajar.

Ia boleh menjadi agak mudah dan ia tidak boleh merosakkan anda secara kewangan. Ketahui apa yang berfungsi dengan baik dan seringkali tidak menjamin mahkota anda. Matlamat kami adalah untuk menggalakkan pembelajaran bahasa asing dan memastikan pemula yang kekal tidak berputus asa dan mencari cara terbaik untuk belajar bahasa asing.Mari kita mulakan dengan fakta bahawa semua orang boleh belajar bahasa asing pada usia apa pun.Anda hanya perlu mencari kaedah yang tepat dan peluru tambahan yang sesuai untuk anda. Terdapat banyak kaedah yang berbeza yang menawarkan cara paling berkesan untuk mengajar bahasa asing.Sesetengah daripada mereka sudah boleh diklasifikasikan mengikut kualiti melalui produk teleshopping, yang lain berdasarkan pengetahuan saintifik terkini. Ia benar-benar tidak mudah untuk diketahui, tetapi anda boleh mencuba cara yang baik untuk mempelajari bahasa secara percuma dan jangan mencubanya. ChAsami adalah kelas demonstrasi di sekolah bahasa, chAsami adalah demonstrasi percuma atau pelajaran dalam talian. Jangan beli apa-apa yang anda tidak boleh cuba atau lihat; jenis asas kaedah pembelajaran bahasa.

Ling Fluent Harga istimewa -50%

Kaedah semulajadi telah berakar pada zaman dahulu, ketika bahasa asing diajar sebagai anak-anak mengajar bahasa ibunda mereka, dengan mendengarkan dan meniru. Pelajar yang dikaji terutamanya dalam bahasa asing atau gurunya adalah pembicara asli. Pengajaran hanya bahasa asing.Banyak kaedah telah berjaya kembali kepada trend ini hari ini. Setiap orang telah mempelajari lidah ibu kita dengan cara ini, jadi mengapa tidak belajar yang lain, kaedah langsung dicipta pada abad ke-19 dan sebahagian besarnya berdasarkan kaedah semula jadi. Penekanan yang besar diletakkan pada perbualan dan bercakap. Pengajaran berdasarkan soalan dan jawapan.Bahasa ibunda anda tidak bercakap dan anda hanya boleh mempelajari bahasa anda jika anda telah memberi maklum balas kepada bahan tersebut. Kaedah terjemahan tatabahasa digunakan pada Zaman Pertengahan dan berjaya berjaya di sekolah-sekolah hari ini. Anda pastinya telah mencuba dan menguji aturan perbendaharaan kata dan tatabahasa anda di papan, sama ada dalam bahasa Jerman, Rusia atau bahasa Inggeris. .LingFluent yang dinyatakan di atas. Square

Apa itu Ling Fluent – kaedah pembelajaran bahasa asing?

Kaedah ini tidak begitu sesuai dengan sebutan yang betul, tetapi memberi tumpuan terutamanya kepada ketepatan tatabahasa. Perlu diingatkan bahawa kebanyakan orang tidak menyukai ini. Banyak kaedah asas ini berdasarkan pengetahuan ilmiah psikologi, linguistik, dan lain-lain kaedah Ling Fluent. Setiap orang berbeza, dan apa yang telah membantu rakan anda tidak dapat membantu anda.Jadi cuba, cari dan pilih – dan jangan putus asa – beberapa perkara perlu diselesaikan dalam kehidupan – mungkin kata-kata yang disenaraikan. Tetapi mengapa kita masih perlu belajar sesuatu yang hebat sepanjang masa kita di sekolah?Sekiranya anda menjawab dengan jujur, anda akan mendapati bahawa ini bukan cara untuk pergi. Ini adalah kesilapan yang mendalam, yang anda tidak belajar bahasa asing tanpa bifurasi. Di sekolah rendah dan menengah, kita semua perlu belajar bahasa asing selama bertahun-tahun, tetapi kenapa lebih daripada separuh Czech berbahasa Czech sahaja, kerana perbendaharaan kata dan tatabahasa tidak membawa kepada bahasa Inggeris yang sempurna.

Ling Fluent Harga istimewa -50%

Cuba sebaliknya. Cuba lupa mempelajari bahasa asing sambil belajar kaedah bahasa asing di sekolah. Seperti yang anda dapat lihat, kaedah ini tidak berfungsi. Cuba pendekatan yang bertentangan – jangan belajar keberkesanan aturan leksikal dan tatabahasa untuk menulis ayat, tetapi belajar ayat-ayat lurus dari mana anda dapat memahami tatabahasa dan ingat kata-kata ini.Kembali ke zaman kanak-kanak anda. Sebenarnya, kembali ke kaedah yang anda gunakan sebelum ini. Atau mungkin anda tidak ingat bagaimana anda belajar sebagai anak muda Czech, pertama sekali, kami belajar memahami keseluruhan ayat dan kemudian mulakan semula dan secara beransur-ansur belajar bercakap tanpa masalah.Dia tidak pernah membayangkan di sekeliling tatabahasa atau perbendaharaan kata penempaan. Adakah anda melakukan Czech sebelum anda mula mengajar tatabahasa Czech di sekolah, atau adakah anda tertanya-tanya mengapa kami dapat memahami bahasa Inggeris dengan lebih baik daripada bahasa Slovak dalam Bahasa Inggeris, atau bahasa Slovak sangat mirip dengan bahasa Czech dan itulah sebabnya kami mempunyai bahasa Inggeris yang sama.

Ia berbunyi aneh, memang benar, tetapi ia. Bahasa yang berbeza, pemikiran yang berbeza. Apabila kita belajar bahasa asing, ia benar-benar menarik kita untuk menterjemahkan segala-galanya dari bahasa ibu kita secara literal dan sebaliknya.Secara beransur-ansur, terima kasih kepada peraturan analisis tatabahasa 2018 yang lengkap, kita dapati bahawa kita tidak dapat diterjemahkan sepenuhnya, tetapi kita sering dapat membaca dari bahasa Inggeris apa kewarganegaraan penceramah itu.Apabila kita belajar bahasa Czech, kita juga belajar berfikir di Czech. Fikiran kita mencerminkan susunan perkataan dan struktur ayat dalam bahasa Czech …………………………….. ………………………………………….. ………………………………………….. …………………………………………. Begitu juga , Pemikiran Slovakia berada di Slovak. Walaupun Czech dan Slovaks berbahasa Inggeris, mereka lebih memahami bahasa Czech dan British. .LingFluent yang dinyatakan di atas. Square

Apa itu Ling Fluent – kaedah pembelajaran bahasa asing?

Ini kerana bahasa Czech dan Slovak mencerminkan perbendaharaan kata Czech-Slovak serupa. Brit berfikir dalam bahasa Inggeris, dalam bahasa ibunya.Oleh itu, cara pemikirannya mencerminkan perintah dalam bahasa Inggeris dan struktur ayatnya. Bagaimanakah anda akan mengajar pendapat Ling Fluent untuk berfikir dalam bahasa asing?Untuk membolehkan orang Czech mempelajari bahasa asing dengan betul, mereka perlu belajar untuk berfikir di dalamnya. Keperluan untuk menterjemahkan semuanya ke dalam bahasa Czech dan sebaliknya mesti ditinggalkan. Terdapat kelewatan yang panjang dalam penyediaan terjemahan Czech yang berterusan, jadi anda tidak boleh menjadi langsung dan langsung sebagai rakan sejawatan anda. Apabila belajar, tumpukan pada keseluruhan ayat, struktur dan susunan kata-kata Ling Fluent ulasan. Ingat seluruh kalimat atau kalimat yang lebih pendek.

Apabila anda membuat kalimat yang anda tidak faham, menterjemahkan kosa kata ke dalam kamus untuk memahami makna kalimat itu, tetapi jangan terjemahkan ke dalam frasa bahasa Czech yang betul.Ini adalah peraturan yang sangat mudah, yang akan benar-benar mengajar anda hanya dalam maklum balas bahasa Ling Fluent asing. Perkara yang paling sukar adalah untuk mengatasi hasrat untuk diterjemahkan. Anda mesti menjadi forum Ling Fluent yang disiplin dan melupakan Republik Czech. Fokus hanya pada ayat bahasa asing dan maknanya. Tafsiran Czech untuk anda apabila anda mempelajari bahasa asing, forum Ling Fluent mesti dihentikan!Cuba dengan filem. Menonton filem dalam bahasa Inggeris dengan sarikata Czech adalah bantuan yang baik. Walaupun penerjemah menerjemahkan tajuk ke dalam kalimat Czech yang betul, mereka tidak sama dengan bahasa Inggeris. Sari kata Czech adalah berdasarkan bahasa Czech, tetapi jika kita menerjemahkan apa yang benar-benar dikatakan oleh watak-watak dalam filem itu, sarikata bahasa Czech akan berbeza. Penterjemah amat penting. Itulah sebabnya anda dapat melihat dengan jelas filem-filem Ceko dengan sari kata, yang merupakan perbezaan antara pemikiran Czech dan Inggeris. Tidak benar bahawa seseorang tidak mempunyai bahasa mudah alih.

TAG PJ Harga Istimewa -50%

Sekiranya anda belajar bahasa Czech, anda boleh belajar bahasa lain, kerana masalah itu bukan dalam “sel bahasa asing”, tetapi dalam kaedah itu. Terdapat kaedah pengajaran yang berbeza dan cara yang paling mudah untuk melakukannya semuanya adalah kaedah yang sama yang kita pelajari sebagai Kutub. cara kita belajar menggilap. Prinsip asas proses pembelajaran, yang telah diperoleh bukan sahaja oleh orang tetapi juga oleh binatang lain, adalah prinsip tiruan. Kanak-kanak kecil mendengar ibu bapa mereka yang mengajar mereka Czech, jadi mereka juga belajar bahasa Czech untuk belajar bahasa Czech.Apabila mereka membesar, ibu bapa berhenti ketawa pada mereka dan mula bercakap secara normal. Dan marilah kita memikirkannya – kanak-kanak meninggalkan chat forum dan mula bercakap secara normal. Kanak-kanak mendengar, cuba memahami dan secara beransur-ansur meniru apa yang mereka dengar.Dalam bahasa asing lebih mudah. Apabila anda mula menggunakan tiruan kaedah untuk belajar bahasa asing, anda akan kelihatan seperti anak yang baru lahir pada mulanya. Dia tidak mengerti satu perkataan dari ibunya, ayah, atau seluruh keluarganya tentang hasilnya. Dia hanya keliru dan tidak memahami hasilnya.LingFluent yang dinyatakan di atas. Square

Apa itu Ling Fluent – kaedah pembelajaran bahasa asing?

Itu betul-betul bagaimana anda melihat diri anda pada pandangan pertama. Tetapi seperti kanak-kanak, dan tidak lama lagi memahami kata-kata dan frasa yang pertama, ini akan membantu anda dengan cepat, kerana tidak seperti kanak-kanak anda mempunyai kamus di mana anda dapat menemui rasa apa yang anda dengar (atau lihat harga Ling FluentJ bertulis – anak yang baru lahir). Jangan cuba mencari kata-kata dengan hati, kerana kaedah ini mempunyai hasil yang sangat buruk bagi kebanyakan orang.Anda mungkin belajar bahasa asing yang sangat baik di sekolah, tetapi anda tidak memerlukan tatabahasa. Anda tidak perlu belajar harga tatabahasa semasa meniru Ling Fluent.Anda tidak percaya Ling Fluent di mana hendak membeli, atau bagaimana untuk memberitahu kanak-kanak berusia dua tahun tanda seru atau bentuk pelik yang unik dari kata “memberikan”. Dia akan melihat anda seperti bayi baru lahir – keliru dan tidak difahami.

Pada masa yang sama ketika dia jatuh di atas tanah mainan, katakan “gembala!” (Ini tanda seru), dan kemudian meminta dia untuk membawa mainan itu – “memberi” kata (ia perlu). Seorang kanak-kanak usia prasekolah tidak tahu tatabahasa, tetapi mampu bercakap dan memahami bahasa Czech di Ling Fluent . Tidak ada sebab mengapa anda perlu mempelajari tatabahasa Jerman dengan perbelanjaan Ling Fluent sebelum anda dapat mempelajari bahasa Jerman untuk bercakap dan memahami. Selain itu, jika anda mengajar Ling Fluent anda menghargai bahasa asing dengan meniru, anda akan dapat bertindak balas dengan cepat, kerana tatabahasa itu tidak berfikir.Ini lebih baik daripada memburu di ingatan, kerana ia adalah kali terakhir telah diburu. Memori mekanikal untuk kanak-kanak sahaja.
Pernahkah anda perhatikan bahawa pengebilan anda tidak semudah itu sebelum ini?Ini adalah kerana kecekapan memori mekanikal berkurangan dengan usia. Malangnya, ini sering berlaku dengan pengajaran bahasa asing kerana banyak perbendaharaan kata perlu dipelajari. Ini adalah salah satu sebab mengapa orang dewasa sering merasakan bahawa mereka tidak mempunyai bakat untuk bahasa asing atau mereka sudah tua kerana mereka tidak melayani ingatan. Memori logik – peluang untuk orang tua. Tidak perlu membuang rai ke dalam rai: sebagai tambahan kepada memori mekanik, kita juga mempunyai ingatan logik ceneo, yang bertambah dengan usia. Dan satu lagi berita baik: Memori logik lebih efisien pada kos yang lebih tinggi daripada memori mekanik!

Ling Fluent Harga istimewa -50%

Kami menggunakan ingatan logik apabila kita mengingati maklumat individu yang disimpan dalam blok logik. Ingatan ini juga boleh digunakan untuk mengajar bahasa asing di mana untuk dibeli, tetapi ia perlu diuji menggunakan kaedah yang sesuai. UNESCO mengesyorkan logik.Kami masih mempunyai Ling Fluent chomile kaedah tatabahasa-translasi yang kita semua tahu dari sekolah dan analisis lengkap 2018 yang berdasarkan memori mekanikal – rumusan kata-kata dan tatabahasa yang biasa.Sebaliknya, hamsterheads menyokong ingatan logik beberapa kaedah yang kurang dikenali, yang kebanyakannya didasarkan pada penemuan ahli neurologi dan psikiatri Bulgaria, George Lozanov. Penemuannya disyorkan untuk digunakan dalam pengajaran bahasa oleh UNESCO, walaupun pada tahun 1970-an. Salah satu kaedah ini adalah kaedah Imitum, di mana anda tidak membaca perbendaharaan kata atau tatabahasa, tetapi mendengar keseluruhan ayat – jika anda mahu cerita. Hanya kalimat bermakna dan unit logik yang lebih mudah untuk disimpan dalam ingatan jangka panjang, serta maklumat sensitif emosi.LingFluent yang dinyatakan di atas. Square

Ling Fluent Fiches – Poland, Pengeluar

Inilah sebabnya mengapa lebih mudah untuk mengingati ayat-ayat dua orang yang bercakap antara satu sama lain (seorang pemandu yang terkejut dengan seorang anggota polis, seorang ibu yang mempunyai anak remaja, …) daripada perkataan dari senarai di bawah.Oleh itu, lupakan kaedah yang membosankan dan klasik yang hanya untuk kanak-kanak (kerana kita tidak lagi mempunyai memori yang baik). Sebaliknya, ambil kesempatan daripada apa yang ditawarkan usia kita – penyimpanan logik yang lebih baik.Dan semakin banyak latihan, semakin baik. Secara logiknya, adalah baik untuk mengingat kad Ling Fluent secara logik. Adakah anda ingin mempelajari bahasa asing dengan baik, tetapi adakah anda tidak suka duduk di buku dan menggelitik, yang bukan sebab untuk menyia-nyiakan bahasa pembelajaran? Terdapat kaedah yang tidak membuat anda atau anda berada dalam buku. Tidak semua ujian harus membosankan. Cuba secara elektronik. Jika anda tidak suka buku, pilih kursus yang boleh anda pelajari di komputer, CD atau telefon pintar anda.

Kursus-kursus ini lebih menarik dan menyeronokkan untuk pengilang kerana mereka memanfaatkan kemungkinan teknologi moden. Selain berbelanja bunyi, teks dan foto, anda juga boleh mencari video, animasi, carta dan juga permainan yang menyeronokkan dalam kursus yang mengajar anda lebih banyak lagi. Bahasa asing ada di sekitar kita. Terdapat dua jenis kajian – aktif dan pasif.Apabila anda secara aktif belajar, anda duduk di dalam buku atau di komputer, menumpukan perhatian dan mengajar dengan ikhlas. Sebaliknya, apabila anda belajar secara pasif, anda belajar sedemikian secara tidak sedar – sebagai contoh, dalam hiburan.Bahasa asing ada di sekitar kita, dari tajuk dan panduan produk untuk iklan dan lagu-lagu radio. Kadang-kadang kita terganggu oleh bahasa asing dalam media kita, kadang-kadang kita tidak tahu mengenainya, tetapi hanya sedikit yang boleh menggunakannya. Ujian pasif juga boleh melucukan. Anda tidak perlu mendengar rakaman pendidikan semasa menyeterika. Anda boleh menonton filem asal dengan sarikata Czech atau pergi bersama rakan-rakan ke kelab karaoke dan meniru lagu-lagu asing. Atau pilih lirik lagu kegemaran anda dan terjemahkannya.

Ling Fluent Harga istimewa -50%

Kemudian dengarkan lagu-lagu dan cuba membezakan antara kata-kata. Anda boleh belajar sesuatu yang baru dengan bermain permainan komputer di luar negara, tetapi juga dengan bermain permainan yang tidak seperti permainan komputer. Ia juga boleh menjadi menyeronokkan untuk membaca pelbagai label produk dan manual.Tidak selalu terjemahan yang berkualiti, jadi jika anda mempunyai butang di Czech untuk berbelok ke kanan, anda perlu menghidupkannya dalam mesin pencuci pinggan yang sama. Kita mempunyai banyak karut untuk kita. Permainan sekolah. Semua aktiviti harian, santai dan menyeronokkan membantu Poland belajar bahasa.Bukan semua yang anda ingat dengan baik, tetapi otak anda akan menyimpan banyak maklumat baru dalam perbendaharaan pasif. Nikmati dan belajar Poland pada masa yang sama, kerana slogan ketinggalan zaman sekarang tidak terpakai: “pembelajaran – penyeksaan”. Pilih kaedah yang betul, lihat sekeliling dan gunakan bahasa dan perbendaharaan kata yang berbeza!LingFluent yang dinyatakan di atas. Square

Maisira
About Maisira 137 Articles
- Derbez en cuando - Godemichets membuang lesbiennes - Mencari Bobby Fischer (1993) Pelakon Kegemaran: - David (III) Wasiat - Dustin Reynolds - Preston (II) Lee - Serge Le Borgne Pelakon Kegemaran: - Armando Westres - Charles Wyndham - Christopher Harden - Gen (II) Gibbons - Giacomo De Angelis Lagu yang dicintai: - Masalah, Masalah, Masalah (Artis: B B King) - Danzé «‡ (Artis: Kawalan Machete) - Dikebumikan (Artis: Jakalope) - Di mana-mana Tetapi Hollywood (Artis: Tracyawrence) Idola: - Joseph Ignatius Breen (Pentadbir Amerika) - Lewis J Fielding (Penguatkuasaan Undang-undang) - James Andrew Broun Ramsay (Aktivis Politik) - Eldrick Tiger Woods (Pemain Golf Amerika)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*