Koktail pengganti makan – baik untuk pinggang yang cantik atau hanya membazirkan wang 13 perkara yang perlu anda ketahui?

[Total: 0    Average: 0/5]

Tidak mungkin ada kedai runcit lagi di mana anda tidak akan menemui koktel untuk menggantikan makanan.Cocktail rasa menawarkan pelbagai pilihan, dari “kesan buah” kepada “sorbet pelangi” dan banyak lagi. Tidak ada keraguan bahawa koktail penggantian makanan membantu mengawal kalori, mewujudkan rasa kenyang dan meningkatkan tenaga. Tetapi saya yakin anda ingin tahu lebih banyak mengenai koktel ini dan bagaimana ia dapat membantu anda mengurangkan berat badan.

Apakah goncangan pengganti makanan?

Koktail penggantian makanan (MRP) adalah minuman jenis minuman siap sedia (MTD) yang dibeli jenis MyoPlex atau minuman pengganti makanan buatan sendiri. Biasanya satu koktail menggantikan satu atau lebih makanan untuk mendapatkan pengambilan kalori setiap hari. Walau bagaimanapun, adalah penting untuk mengetahui cara menyesuaikan asupan koktel anda dengan keperluan diet anda.

Walaupun diet harus terdiri daripada satu bahan atau makanan bersaiz keseluruhan, sesuai dengan garis panduan diet untuk orang Amerika, koktail penggantian makanan adalah pilihan yang layak untuk mengimbangi kekurangan.Sama ada anda cuba untuk mendapatkan atau menurunkan berat badan, pastikan MRP anda terdiri daripada peratusan makronutrien yang sama seperti makanan yang anda mengganti. Walaupun mereka menyediakan kalori, kebanyakan MRP mempunyai kandungan lemak jenuh yang lebih rendah, kandungan kalori keseluruhan yang lebih rendah daripada makanan penuh. Akibatnya, mereka adalah strategi yang berkesan untuk diet penurunan berat badan apabila anda perlu menurunkan berat badan atau cepat menurunkan berat badan semasa fasa pengurangan.

Ringkasan – Koktail pengganti makanan boleh didapati dalam versi siap sedia atau anda boleh membuatnya dari awal. Ingatlah untuk mencari koktail pengganti makanan terbaik dan paling sihat jika anda ingin menurunkan berat badan dengan berkesan.

Bahan koktel untuk penggantian makanan

Setiap MRP adalah berbeza, tetapi kebanyakannya mengandungi spektrum separa atau penuh vitamin, mineral, protein, karbohidrat, enzim, antioksidan dan asid lemak penting. Ingat bahawa tidak semua MRP adalah sama. Tanyalah diri sendiri: “Apa yang ada dalam koktail penggantian makanan?” Adakah goncang protein, goncang karbohidrat rendah atau goncang sebelum latihan, dan pergi lebih jauh, anda boleh bertanya: “Apa yang ada dalam penggantian makanan?” Semak kalori anda dan bandingkannya dengan pelbagai kalori makanan lazat yang anda makan. Adakah makanan menggantikan pengganti protein, tetapi berhati-hati, terutamanya jika anda mempunyai alergi terhadap gluten? Terdapat juga serbuk protein dan koktel asal sayur-sayuran. Apakah karbohidrat dalam koktail pengganti makanan, dan jika mereka rendah, koktel tidak sesuai untuk pagi – mungkin lebih baik pada waktu siang, kerana ia tidak memberikan tenaga segera. Adakah koktel mengandungi gula, pemanis buatan atau pengawet lain yang tidak mempunyai manfaat kesihatan, dan ini perlu diingat bergantung kepada tujuan koktel. Apakah saiz bahagian koktail yang akan menggantikan makanan anda, dan jika anda mempunyai lebih daripada satu bahagian yang diharapkan dalam goncangan anda, anda perlu mengira yang betul. Jangan ambil bahagian ganda secara tidak sengaja!

Ringkasan – Beberapa koktail penggantian makanan mengandungi semua vitamin dan mineral yang diperlukan untuk hidangan anda.

Kesan sampingan koktail penggantian makanan

Koktail penggantian makanan biasanya tidak berbahaya. Mereka juga merupakan cara mudah untuk mendapatkan semua vitamin dan mineral yang diperlukan bergantung kepada produk yang anda pilih – atas sebab-sebab ini saya menggunakan Isopure rendah karbohidrat (dan kerana Amazon akan menyampaikan koktel ini pada hari yang sama!) Beberapa kesan sampingan yang kerap disebabkan oleh koktail menggantikan makanan mungkin disebabkan oleh vitamin yang berlebihan, kerana anda mungkin mendapat semua yang anda perlukan dalam diet yang sihat dan seimbang. Vitamin B dan C yang larut air, yang diambil secara berlebihan, tidak mungkin menyebabkan masalah kerana ia dikumuhkan dalam air kencing. Vitamin larut lemak – D, E, A, K – boleh kekal di dalam badan kita lebih lama, dan kelebihannya boleh menyebabkan pelbagai masalah, seperti kerengsaan, mual, muntah dan cirit-birit.

Ringkasan – Kesan sampingan koktail penggantian makanan jarang berlaku tetapi mungkin berlaku. Baca label dengan berhati-hati dan biarkan masa untuk koktel menyesuaikan diri dengan keperluan badan anda.

Koktail penggantian makanan untuk penurunan berat badan

Beberapa syarikat telah melancarkan koktail untuk menggantikan makanan penurunan berat badan. Ingat untuk mempertimbangkan apa yang anda perlukan daripada penggantian seperti itu. Juga berfikir tentang apa yang ada di dalamnya. Jika koktel mengandungi lebih banyak gula, ia mungkin bukan pilihan terbaik apabila cuba menurunkan berat badan.

Kesimpulan: Koktail menggantikan makanan penurunan berat badan adalah strategi yang berkesan. Ingat untuk memeriksa label produk terlebih dahulu.

Beberapa koktail penggantian makanan terbaik

SlimFast adalah contoh koktail pengganti makanan popular untuk penurunan berat badan. Membantu mengurangkan jumlah kalori tanpa mengubah peraturan pemakanan yang betul. Terdapat juga koktel ekologi untuk menggantikan makanan. Orgain dan Taman Kehidupan membuat pengganti ekologi untuk hidangan. Kedua-duanya mengandungi vitamin, mineral, prebiotik, enzim dan lemak sihat dari bahan organik. Koktail yang sama dalam tindakan dan menggantikan hidangan termasuk: …

 • Shakeology
 • 310 Shake
 • 18 Shake
 • Almased
 • Advocare

Ringkasan – SlimFast dan Shakeology dianggap sebagai salah satu yang terbaik untuk menggantikan makanan untuk penurunan berat badan. Mereka menawarkan penyelesaian rendah kalori dengan kandungan nutrien minimum yang diperlukan, sehingga mereka disesuaikan dengan keperluan proses penurunan berat badan.

Berapa banyak koktail yang boleh saya makan dalam sehari untuk menggantikan hidangan saya?

Bilangan koktail yang anda gunakan untuk menggantikan makanan anda bergantung kepada cadangan doktor anda dan tujuan penurunan berat badan peribadi anda. WebMD mencadangkan menggunakan koktel untuk menggantikan hidangan untuk makan yang anda mungkin terlepas, seperti sarapan pagi.

Ringkasan – Minum koktail penggantian makanan mengikut matlamat pemakanan anda dan cadangan doktor.

Koktail penggantian makanan tertinggi

Kedua-dua lelaki dan wanita boleh menikmati koktel untuk menggantikan makanan mereka. Jika jenama produk berbeza, dapat dilihat bahawa mereka semua mengandungi mikroelemen dan macronutrien yang diperlukan. Beberapa koktail terbaik untuk menggantikan hidangan untuk lelaki adalah: …

 • Pemakanan Optimum Whey dan Oats
 • Myoplex Original
 • Pertukaran MET-RX
 • Garden of Life Organic Meal

Beberapa koktail terbaik menggantikan makanan untuk wanita adalah:

 • Badan Lean untuk MRPnya
 • CalSvelte Protein Shakes
 • Isopure Original

Secara ringkas, koktail penggantian makanan sesuai untuk lelaki dan wanita.

Diet berdasarkan koktail untuk menggantikan makanan

Menggunakan dua koktail sehari untuk menggantikan makanan berkalori tinggi adalah diet pengganti makanan standard. Koktel yang ideal harus kaya protein, rendah karbohidrat, rendah lemak, kaya serat dan kaya dengan asid lemak tak tepu yang penting. Tetapi ini mungkin berbeza bergantung kepada matlamat peribadi diet anda.

Ringkasan – Penggantian makanan Shake, misalnya, 310 Shake, berkesan untuk tujuan penurunan berat badan jangka pendek atau untuk mengekalkan proses penurunan berat badan. Tukar dua kali sehari untuk koktel dan nikmati penurunan berat badan yang munasabah.

Produk gantian makanan

MRP hanya satu daripada banyak produk gantian makanan yang ada. Setiap orang mempunyai kelebihan dan kelemahan masing-masing. Produk sejenis lain termasuk bar, minuman, serbuk pertukaran makanan, jus pengganti makanan, tablet dan kapsul.

“Sebagai tambahan kepada koktail saya sebelum dan selepas latihan, saya biasanya menyimpan beberapa bar protein dengan saya sekiranya saya tidak mempunyai banyak masa dan tidak boleh makan jika saya mahu,Justin St. menulis. Paul di laman web Gymshark. com.

Ringkasan – Produk MRP dan JPJ adalah pengganti makanan yang terkenal. Tetapi ada produk lain untuk menggantikan makanan yang perlu anda pertimbangkan.

Program pertukaran makanan

Program pelangsingan yang dikenali termasuk koktail pengganti makanan dalam pelan diet jangka pendek dan jangka panjang mereka. Sesetengah program mencadangkan MRP sebagai alternatif pemakanan kalori yang cepat, mudah, rendah untuk mematuhi sepenuhnya peraturan diet dan strategi penurunan berat badan. Program pelangsingan menawarkan strategi berasaskan sains untuk pemakanan yang optimum, pemakanan, dan senaman yang membawa kepada penurunan berat badan. Beberapa program terbaik yang menggunakan koktel untuk menggantikan makanan adalah: …

 • Jenny Craig
 • Pemerhati Berat
 • Nutrisystem
 • Medifast
 • Optifast
 • Diet HMR

Ringkasan-Program pelangsingan yang dikenali dan dihargai menggunakan koktel untuk menggantikan makanan sebagai sebahagian daripada strategi diet mereka.

Koktel di rumah untuk menggantikan makanan

Anda boleh membuat koktel di rumah untuk menggantikan makanan. Tiada peraturan tegar untuk penyediaan mereka. Pilih sumber protein, karbohidrat, serat, seperti tumbuhan yang dikenali sebagai cendawan nenek dan asid lemak tak tepu yang penting. Semua ramuan ini boleh didapati di mana-mana kedai dalam talian yang besar. Anda juga boleh memanfaatkan kemudahan membeli-belah MRP dan membeli koktel hanya dari kedai.

Koktail pengganti sarapan pagi: Campurkan satu sudu besar protein, 1/2 gelas buah dan 8 hingga 12 bahagian jus buah.

Makan malam shake: Tambah 1/2 daripada 1/2 gelas oatmeal atau dextrose direndam, 16 bahagian cecair, 1 telur dan pemanis bukan chalory kepada pengisar. Campurkan segalanya bersama-sama.

Hidangan Cair untuk Menggulung Makan Tengahari: Campurkan kepingan nipis yang lembut dengan 1 1/2 gelas sup sayur-sayuran, sebilangan kecil kale mentah, 1/2 gelas kacang dan 1 sudu minyak biji rami.

Ringkasan – Buat MRP sendiri dan jimat wang. Resipi asas adalah mudah; anda boleh mencari semua bahan yang anda perlukan di Internet. Bahagian makan cair menggantikan sarapan adalah pilihan yang sangat baik apabila cuba kehilangan pound.

MRP dan produk gantian makanan lain

Selain daripada makanan sebenar, MRP tidak lebih buruk atau lebih baik daripada produk protein lain yang menggantikan makanan. Koktel protein dan serbuk protein sangat serupa kerana mereka sering mengandungi sedikit atau tiada perbezaan dalam mikroelemen dan makroelemen. Koktel protein dan serbuk protein hanyalah protein yang anda tambah kepada campuran lain, seperti koktel rumah dan smoothies. Banyak produk mengandungi protein whey dan mengandungi kurang karbonat, vitamin, mineral dan asid lemak tak tepu yang penting. Tetapi ada pengecualian. .

MRP adalah lebih baik daripada koktail protein diubah suai yang lain apabila anda ingin mendapatkan sumber protein yang sihat yang boleh menggantikan semua nutrien makanan “sebenar”. “.MRP sering boleh menjadi cara yang baik untuk memulakan kehilangan kilogram kerana mereka diukur dalam bahagian, mengandungi banyak protein dan mempunyai sedikit gula di dalamnya.kata Rachel Lustgarten, pakar pemakanan berlesen di Weill Cornell Medical College di New York. Walaupun MRP adalah alternatif yang sesuai untuk makanan sebenar, mereka masih tidak setanding dengan makanan “sebenar”. Produk makanan sebenar mengandungi pelbagai nutrien, nutrien dan antioksidan dalam perkadaran yang sangat spesifik, yang penting untuk penyerapan yang betul.

Kesimpulan: Sesetengah MRP berbeza daripada koktel protein, serbuk pengganti makanan dan whey. MRPs adalah makanan yang lengkap, sementara beberapa koktel protein, serbuk dan whey memberi maksud khusus – mengurangkan berat badan atau memberikan nutrien tertentu.

Minuman koktail pengganti – ringkasan

Koktail penggantian makanan adalah mudah dan dapat membantu anda menurunkan berat badan dan menjaga diet yang sihat. Terdapat koktel di pasaran yang mengandungi semua nutrien yang anda perlukan, dan anda boleh menjimatkan wang dengan membuatnya di rumah.

Maisira
About Maisira 137 Articles
- Derbez en cuando - Godemichets membuang lesbiennes - Mencari Bobby Fischer (1993) Pelakon Kegemaran: - David (III) Wasiat - Dustin Reynolds - Preston (II) Lee - Serge Le Borgne Pelakon Kegemaran: - Armando Westres - Charles Wyndham - Christopher Harden - Gen (II) Gibbons - Giacomo De Angelis Lagu yang dicintai: - Masalah, Masalah, Masalah (Artis: B B King) - Danzé «‡ (Artis: Kawalan Machete) - Dikebumikan (Artis: Jakalope) - Di mana-mana Tetapi Hollywood (Artis: Tracyawrence) Idola: - Joseph Ignatius Breen (Pentadbir Amerika) - Lewis J Fielding (Penguatkuasaan Undang-undang) - James Andrew Broun Ramsay (Aktivis Politik) - Eldrick Tiger Woods (Pemain Golf Amerika)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*