Fuel Saver panduan semasa 2018, ulasan + forum, harga, di mana untuk membeli, line-up, foto, Poland,

[Total: 0    Average: 0/5]

Komponen magnet atau komponen cecair untuk minyak atau bahan api di pasaran Czech masih akan dijemput dengan kisah dongeng, yang tentunya untuk menyelamatkan gas. Satu peranti sedemikian telah lulus ujian kandungan.Keputusan menunjukkan bahawa penjimatan itu dipersoalkan. Dan juga, jika benar-benar dianggarkan pemadam api semasa panduan 2018 bahan api skrin yang dibayar secepat mungkin selepas memandu 33,600 kilometer. iman dengan keseronokan kandil. Kereta yang berjaya.Tempat tinggal pertama Citroen diesel lama 1. 4. Tidak ada jalan untuk pemangsa. “Kemudian kami mempunyai diesel Saver dan kami juga dalam pengurusan lalu lintas yang lalu. Penggunaannya dikurangkan dengan kira-kira satu dari seratus,” Saya gembira, kata anda.Fuelsaver yang dinyatakan di atas. Square

Penjimatan Bahan Api Harga Khas -50%

Penjimatan bahan bakar bagaimana ia berfungsi + line-up. Sama ada kesan sampingan.

Anda tidak tahu berapa banyak kereta beliau benar-benar mengambil. Nasib baik, 4 atau 5 liter. Perkataan yang bersaing pada hari Khamis 7. 2. 2002: Dia membawa kita. Dalam pasukan ia tetap sama seperti yang terakhir, ia menarik, dan kini Citroen lama sebagai pertukaran untuk pasaran China. Nah, mari kita buat penjimatan.Lebih banyak lagi vyznavačkou menyelamatkan Olga Krupičková gas dari Litoměřice: “Saya memihak kepada gas, menggunakan bahan api Saver tindakan baik liter-dan-setengah-per hundred!” Majlis memutuskan bagaimana Daewoo anda Esperо 1. 8 pergi pada mulanya dalam sembilan liter dan sekarang kereta hanya tujuh dan setengah.

Setiap dokumen stesen minyak, serta mengenai perkhidmatan dan cv. Keberkesanannya sebagai penjimat gas Penjimatan Bahan Api masih dapat dilihat dengan kesan sampingan yang tidak jelas. Keputusan pertama yang buruk.Panduan penunjuk skrin jenama semasa 2018 editor mahu MT ujian hari ini membeli budaya Prague, yang agennya mendakwa bahawa peranti pemacu ini dijual dan sudah ada beberapa ribu. Penjaga itu berdiri 2184 kesan sampingan mahkota, yang terdiri daripada cukai.Selepas meninggalkan mata, dia mahu mengatakan bahawa dua magnet kekal di perumahan plastik dua bahagian. Ansuran mudah: Satu magnet ditekan ke pintu masuk hos yang berdekatan dengan input bahan api dari setiap sisi yang mungkin, dan kedua-dua Fuel Saver lipatan bersama untuk memastikan tali pinggang dengan gelung berada di tempat. Tidak semestinya apa-apa, sama sekali tidak ada apa-apa.

Penjimatan Bahan Api Harga Khas -50%

Walau bagaimanapun, gerabak dan bogel mempunyai, seperti yang dijanjikan oleh penjual produk pendidikan, mengurangkan pelepasan gas Fuel Saver yang mereka gunakan, meningkatkan respons respons enjin, mengurangkan penggunaan bahan api dan hayat sistem yang diperluaskan. MT hari ini bertujuan untuk menjadi antara tanda masuk.Cadangan vendor adalah jelas: Pelancaran Bahan Api Saver kerana ia akan menggunakan dua atau tiga tangki penuh untuk penyelamat skrin untuk berfungsi. Mungkin, ini sepatutnya berlaku selepas semua itu dia penjaga operasi membersihkan enjinnya.Untuk ujian, kereta itu adalah Penjimat Bahan Api tentang cara menggunakan aksen yang dipilih dengan kemungkinan bahan bakar enjin 1.4 liter.

Mahu telah dilengkapi dengan bulat tepat mengikut arahan, dan ukuran pertama akan dibuat selepas memandu 1500 km. Keputusan pertama menonjol: penggunaan kebangkitan sebenar, sebelum memulakan pemeriksaan kereta dalam jangka masa panjang, dan juga secara beransur-ansur menyerap kira-kira 7. 26 lilin alam 95 setiap 100 km, ukuran pertama adalah lebih daripada 7.3 liter. Terdapat hanya simpanan.

Bersama-sama dengan sifat-sifat negatif FuelMax, ia menawarkan dua: pergerakan fros yang kuat (pada malam hari terdapat sebanyak 15 tingkat Celsius di bawah sifar) atau kecenderungan untuk memandu (dia tahu persisnya untuk mengambil bahagian dalam ujian).Pilihannya akhirnya dibuat untuk skrin berterusan, pertama, di bawah keadaan iklim yang lembut seperti lawatan ke peperiksaan, dan juga kepada saya bahkan lebih kepada dua pengendali berlesen yang berlainan.Di peringkat kedua, pengukuran memberikan hasil yang berbeza: penggunaan jatuh ke 0. 26 liter bahan api setiap 100 kilometer apabila disokong oleh tujuh liter.Fuelsaver yang dinyatakan di atas. Square

Ulasan dan efek Penghemat BBM (ulasan dan foto pengguna + forum)

Walau bagaimanapun, ini tidak boleh dianggap sebagai hasil langsung mahoni peranti. Kewajipan penting dalam mengurangkan penggunaan bukan sahaja menjadi hakikat bahawa pada ketika ini diperlukan batu setakat ini bukan untuk tinjauan akhir Fuel Saver saya yakin.sama ada dia berada di jalan yang lebih panjang, tetapi juga salah satu daripada menunjukkan “tidak sedarkan diri” pemandu adalah seorang wanita yang kaki dan dalam pelbagai kenderaan lain memberikan kurang memakai berbanding cara pemandu lelaki konvensional.

Sekiranya anda benar-benar mengurangkan penggunaan anda adalah hasil maklumbalas dari pemasangan skrin Saver Fuel Saver, kemudian membeli idea yang baik untuk kos gas biasa CZK 25 seliter selepas memandu tidak lebih dari 33,600 batu.Peningkatan kuasa enjin bukan salah satu daripada tiga pemandu yang lulus ujian, saya menulis pendapat saya. Sepanjang masa dia berjalan dengan aksen beberapa kali sebelum ini. Profesional dalam keajaiban tidak berfikir.Senyum sambil bercakap tentang maklum balas Bahan Bakar Saver pada orang hasil penggunaan Vladimir Volák dari Prague Institute of Motor Research: “Kami mencuba beberapa kali.

Penjimatan Bahan Api Harga Khas -50%

Tetapi tidak pernah ulasan Fusion Saver fusion melihat apa-apa yang benar-benar berfungsi. “Dia menyatakan bahawa pembangunan teknikal sejak sepuluh tahun yang lalu telah begitu pesat, dan pada akhirnya, penuh kasih sayang, bahawa pada dasarnya sukar bagi seorang lelaki biasa untuk menjadi konsep yang cemerlang atau secara keliru membuat pendapat pemecahan Bahan Bakar Fuel tentang sesuatu yang dilakukan oleh orang Jepun atau Jerman meneroka kesan aplikasi.Vladimir Volak, untuk membuktikan kerapuhan keajaiban teknologi kecil, menggambarkan keadaan hampir lalu: “Ia juga telah berlaku kepada kami bahawa kami telah mengambil ulasan untuk menilai seorang pendeposit sedemikian.

Tetapi Penjimat Bahan Api tidak berfungsi apabila peperiksaan itu tidak jelas, pembeli seharusnya. “Ujian” untuk semua ini ialah pengarang ujian itu adalah salah seorang ahli undang-undang yang sebenar.Malah ulasan ujian foto di forum Włodzimierz, Institut Kesan Penggunaan Gas dan Pelincir Prague boleh dikomentari di forum untuk kejayaan yang ketara dalam peperiksaan di kawasan ini untuk menawarkan foto.Fuelsaver yang dinyatakan di atas. Square

Harga Saver Bahan Api, di mana untuk membeli , ceneo?

“Kami memulakan harga ujian ini pada tahun 1967. Kami melakukannya bersama-sama, mungkin sepuluh daripada mereka, saya benar-benar berkemungkinan”, dia menyimpulkan semua usaha manusia di sini secara ringkas. Bagi pelbagai bahan tambahan dalam harga tuntutan harga minyak motor elektrik yang jauh lebih baik, syarikat minyak ada beberapa jenis tuangkan.“Dan jika ada sesuatu yang muncul di pasar sebagai makanan tambahan keajaiban harga Saver Fuel ke dalam gas, kerana ia cukup memadai – apa aktiviti manusia berbahaya yang dibeli dengan harga beberapa dolar per kilo, membungkusnya dengan harga yang jauh lebih mahal beg, dan juga menawarkan dua puluh kali lebih mahal, “dia ketawa di hype saya Vladimir. Sesuatu untuk profesional dan enjin, serta institusi gas bersetuju secara prinsip pada harga perkataan yang sama: “.Sekiranya ia berfungsi, apa bahan bakar Saver di mana untuk membeli cara, tentu saja, setiap pembekal selagi program itu sendiri telah dimulakan secara sah, “ujian itu menyelamatkan gas. Pembekal menjanjikan Bahan Penjimat Bahan :.

Pengurangan pencemaran udara oleh asap ekzosMeningkatkan kuasa enjin
Kurangkan penggunaan bahan api (minyak, diesel, LPG).
Memperbaiki hayat perkhidmatan motor.

Apabila ujian dikesan: ..

Kurangkan penggunaan setiap 0.26 l / 100km (iaitu 3. 6%).
Prestasi tidak berubah secara subjektif.
Malah, prestasi enjin belum diuji demi kepentingan menyelesaikan ujian secepat mungkin.

Dekan Miskin: buat betul bagaimana ini menjimatkan bahan api.
Di pasaran Poland, ia menawarkan banyak jenis pendeposit bahan api untuk kereta, dan salah seorang daripada mereka adalah elemen yang dipanggil Kumpulan, yang sahamnya menyumbang kepada satu inisiatif utama Brno-nostno syarikat di Internet. Pemandu mesti menggalakkan pensijilan, pensijilan, kebenaran Kementerian Pengangkutan … dan pengesahan pemeriksaan di akademi tentera.Dalam rakaman itu, terima kasih kepada Dekan, Profesor Vojenskotechnické secara harfiah menulis: “… penggunaan gas telah jatuh sebanyak 10.4% dan terdapat kenaikan subjektif dalam produktiviti …” tentera sentiasa mengira pakar enjin .

Penjimatan Bahan Api Harga Khas -50%

Juga calon terbaik keajaiban teknikal, atas sebab ini, anda perlu mempunyai pengalaman yang meyakinkan: Saya fikir sesuatu turbojet … dalam kemasukan sambungan modem tambahan pula ialah Dekan fakulti Kolonel. Prof. Prof. dr hab. Ing. George Barn, GA Galkin, yang hari ini berkata: “Enjin turbo-jet telah diuji di sini selama hampir 24 jam.Fuelsaver yang dinyatakan di atas. Square

Bahan api Saver Polska – Pengeluar

Dan selain itu, tiada enjin di dalam kereta, tetapi ujian modular di makmal. Segera selepas tempoh percubaan singkat kami turbo-jet, syarikat itu cepat menyingkirkan dan sejak itu saya telah menamakan lebih daripada sepuluh orang tentang apa yang akan dilakukan ribuan dan apa yang tidak berfungsi.Biarkan saya membawa anda ke mahkamah, tetapi buat seperti itu! Profesional diragukan. Ketua Pegawai Eksekutif Shell Czech Šenych Paul tidak pernah secara peribadi menjimatkan Bahan Api Penjimat Poland buku panduan gas semasa 2018 ke atas kereta dan lori yang dia cuba, tetapi meletakkan mereka ragu-ragu.

“Saya tidak melihat apa-apa dalam perkhidmatan ini, sama sekali tidak ada yang pasti akan memuaskan kes-kes penjual,” katanya. Anda tidak perlu spořičům hasil antipati dari negeri ini, hadkan penggunaan produk syarikat? .Saya mempunyai studio reka bentuk kimia dan saya tahu bahawa, sebagai contoh, magnet pasti dapat mempengaruhi pengedaran zarah dalam cecair. Walau bagaimanapun, gas yang diarahkan secara dalaman, yang mungkin tidak mungkin, mungkin sangat sensitif.Ringkasnya, saya sangat sinis. Bagaimanapun, bercakap mengenai paten, sijil, peperiksaan ………………………………….. ………

Ya, walaupun pengeluar penciptaan mudah dapat menjadi besar, tetapi, sebagai contoh, tawaran dengan magnet lama selama beberapa dekad, dan juga dari waktu ke waktu cuba menarik pelabur.Ingatlah untuk menjadi pengeluar pada gelang magnetik, yang kini mesti mempunyai kesan yang menguntungkan, saya tidak ada dalam fikiran dan di hati?Ia sama. Walaupun dengan pelbagai bahan tambahan gas, mungkin dengan kuasa enjin atau bahan api pemungut untuk tinggal Poland berdiri dalam arah yang lebih berfaedah?

Salah satu yang paling penting ialah pada masa ini di dalam bahan bakar asli terendah. Sebagai contoh, bahan bakar kami terdiri daripada unsur-unsur sedemikian yang tidak ada bayaran pendahuluan baru di Poland, namun yang lama akan diterbitkan selepas beberapa waktu.Tahukah anda bahawa tayar ovplyvňujú mempunyai penggunaan bahan api sebanyak 20% daripada trak?Pneumatik dengan kecekapan bahan api yang tinggi akan membawa jarak tambahan ke bekas serta jejak karbon yang saya kenal.

Tepat bahawa tayar simpanan adalah untuk merekodkan gas yang mereka menilai zaradením dalam 3 klasifikasi dari A ke G, dan juga menunjukkan warna-warna yang berbeza. Saya (hijau) = penjimatan gas.
G (Merah) = penggunaan bahan api.Apa pendapat kamu?Perbezaan antara kategori penarafan dan G boleh bermakna pengurangan penggunaan gas kira-kira 7.5%. Malah, ini bermakna dengan memilih langsir udara dari penilaian, iaitu, bukannya G, anda boleh menyimpan 6 liter gas setiap 1000 km.

Harga purata petrol ialah EUR 1.20 seliter, dan kos meningkat sebanyak EUR 240 setiap tahun.Ingat bahawa anda boleh mengurangkan nombor a.j.Simpan terus.Berdasarkan penggunaan rata-rata 8 liter / 100 km, kos Gaza adalah 1.20 euro / liter, sehingga km purataKehidupan dari 35,000 kilometer.Penghematan kos sebenar Gaza, dan kos pengesyoran prostetik di AJ bergantung kepada faktor sensor tekanan, berat kereta, dan sebagainya gaya memandu.Berapa banyak kesan menjijikkan terhadap simpanan gas?

Kejatuhan tekanan tayar.Cenderung menaikkan langsir meningkatkan sokongan jari dan cengkaman dalam keadaan yang keras.Berat perjalanan anda.Kereta memandu gaya dan berat badan supaya nota anda tidak kembali kepada saya mempunyai kesan yang ketara.Mengurangkan penggunaan bahan api boleh mengurangkan penggunaan tenaga melalui pemanduan yang lebih cekap (dikenali sebagai “EKO-spirator”).Nilai yang disyorkan untuk etika matlamat adalah untuk tujuan ilustrasi sahaja.Sebelum ini, tayar LKOS tidak sepatutnya berbeza dari satu sama lain.

Mematuhi lumpur basah.Peningkatan pegangan tirai tinggi tirai akan menghentikan ubat basah pada jarak yang lebih pendek dari sisi dengan menggunakan kekuatan brek penuh.Penilaian cengkaman basah.Tilko, yang cengkaman di permukaan basah?“Cengkaman basah”.adalah keupayaan tirai untuk mematuhi keadaan jalan lembap.Penilaian EU memberi tumpuan kepada hanya satu aspek pegangan basah, keberkesanan brek tirai di jalan basah.

Apakah pendapat mengenai cengkaman basah pada permukaan?Lekatan ke serbuk basah dikurangkan oleh klasifikasi w3 klasifikasi A ke F:A = rating tertinggi.F = rating terendah.Penilaian D dan G tidak digunakan untuk kenderaan individu awal.Apa pendapat kamu?Sekiranya terdapat beberapa situasi, perbezaan yang jelas adalah jelas.Berapa jauh Kenderaan Individu Dengan kelajuan brek yang penuh 80km / j, mungkin untuk mencipta bagaimana untuk menghentikan item TE di jarak Laman kurang dari 18 meter, Tayar Tadika dipasang F.

*Beliau berkata memandu boleh mengikuti Dynamics of Distance Site yang disyorkan.Langkah-langkah diambil mengikut kaedah yang ditetapkan dalam dokumen EU 1222/2009.Ubat SA boleh dilaporkan berbeza di bawah keadaan dan pengaruh pengurusan.Pencarian untuk etika adalah satu-satunya ilustrasi.Sebelum ini, tayar LKOS tidak sepatutnya berbeza dari satu sama lain.Peraturan-peraturan asas adalah: jangan pergi dengan pantas, semak pada waktu yang tepat, matikan enjin di hadapan penghalang, gulung “naik” pada waktunya, buang kereta keluar dari kereta dan hentikan memukul gas, tetapi kebanyakan semua pemacu lancar. .Fuelsaver yang dinyatakan di atas. Square

Penjimatan Bahan Api Harga Khas -50%

Maisira
About Maisira 137 Articles
- Derbez en cuando - Godemichets membuang lesbiennes - Mencari Bobby Fischer (1993) Pelakon Kegemaran: - David (III) Wasiat - Dustin Reynolds - Preston (II) Lee - Serge Le Borgne Pelakon Kegemaran: - Armando Westres - Charles Wyndham - Christopher Harden - Gen (II) Gibbons - Giacomo De Angelis Lagu yang dicintai: - Masalah, Masalah, Masalah (Artis: B B King) - Danzé «‡ (Artis: Kawalan Machete) - Dikebumikan (Artis: Jakalope) - Di mana-mana Tetapi Hollywood (Artis: Tracyawrence) Idola: - Joseph Ignatius Breen (Pentadbir Amerika) - Lewis J Fielding (Penguatkuasaan Undang-undang) - James Andrew Broun Ramsay (Aktivis Politik) - Eldrick Tiger Woods (Pemain Golf Amerika)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*