Denta Seal – pendapat, harga, di mana untuk membeli, asal, beli sekarang,

[Total: 0    Average: 0/5]

& nbsp;

Denta Seal produk menggabungkan remineralization dan kesan pengedap. Ini merupakan penyelesaian terbaik gigi untuk memutihkan gigi anda dan mencegah kerosakan gigi. Kedap ubat gigi Denta Seal popular di seluruh dunia.

Struktur berbeza daripada cara biasa untuk menjaga rongga mulut. Dalam komposisinya tidak mempunyai fluorine, ia adalah sesuai untuk semua peringkat umur dan sebagai pengganti pasta mudah. ​​

Hydroxyapatite meterai saluran kecil terbuka pada gigi anda. Ini memastikan bahawa pulpa dilindungi. Dalam gigi tidak akan mendapatkan air, sisa makanan atau udara. Hasilnya, tidak akan mengalami kesakitan.

Pembersihan tetap menghapuskan mikroretak dan pengilat enamel. Ini merupakan satu kejayaan dalam bidang ejen lisan digunakan di rumah.

Beli Denta Seal di farmasi atau di laman web

terdapat apa-apa yang tidak akan dijual di Internet. Walau bagaimanapun, ia adalah mungkin untuk mendapatkan palsu. Kami menjamin kualiti barangan dan bayaran balik jika anda tidak datang. Membeli Denta Seal untuk melaksanakan kedap di link di bawah. Syarikat yang mengeluarkan pes ini di laman anda benar-benar memberi maklumat tentang sifat-sifat tampalan dan pemutihan.

Focus ubat gigi Denta Seal

Ubat oral Denta Seal dan menutup ubat gigi menghilangkan mikro-retak dalam enamel dan melindungi daripada kerosakan gigi. doktor gigi akan menjadi lebih kurang, terima kasih kepada sifat-sifat pemulihan. Untuk mencapai yang lebih baik kesan boleh 4 minggu menggunakan produk gigi. Kemudian bertukar kepada jenama yang berbeza.

penerangan farmakologi Denta Seal

Angkatan pasta Tersedia Denta (Denta Seal dan menutup ubat gigi) tiub yang mengandungi 75 ml. yang berada dalam kotak individu untuk satu perkara. Bahan aktif utama: fluorida dan hydroxyapatite. orientasi – kesan pemutihan gigi dan gigi pengisian

.

Harga ubat gigi Denta Seal

Ia ditubuhkan bahawa pada tahun 2018, dari Februari, pes boleh dijual pada harga yang tetap:

& nbsp;

Denta Seal untuk melaksanakan pengedap: Huraian

Ia adalah kualiti pes yang bertanggungjawab sama ada gigi putih.

pembersihan ini berlaku sangat perlahan-lahan, tanpa merosakkan enamel. Pengilang berkata kedap tindakan yang menyebabkan Denta Seal untuk melaksanakan kedap, jika ia adalah untuk menggunakan kursus.

Sejak siap, gigi pada kedua-dua tahun, dilindungi dari kerosakan gigi kerana ia kaya dengan mineral yang melambatkan proses.

Kelebihan adalah:


 1. pengedap kesan akibat penembusan berterusan zarah nano kecacatan enamel dalam gigi. pembersihan biasa gigi ubat gigi ini kecil kerosakan kristallizuetsya;

 2. Whitening, dilakukan oleh komponen yang terkandung dalam pes. Apabila membersihkan adalah menghilangkan batu-batu, plak gelap;

 3. penyahbauan, antibakteria, anti-radang;

 4. Harga, yang berbanding khidmat doktor gigi adalah lebih rendah.

 5. Bahan-bahan ubat gigi Denta Seal

  Hydroxyapatite adalah komponen utama. bahan ini mengandungi tenggelam di laut, mereka dikenali untuk menjadi lebih kuat daripada gigi manusia.

  Enamel, cecair lembut kepada tempat yang terang lebih gigi (demineralisasi tumpuan), melindungi mereka daripada kerosakan gigi.

  Komponen kecil dalam ubat gigi Denta Seal untuk melaksanakan pemeteraian: Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Alumina, Pentasodium Triphosphate, AromaTitanium Dioxide, Carrageenan, Sodium Fluoride, Sodium Sakarin, Sodium Hidroksida, Sodium Lauryl Sulfate, PEG-6, Limonene, CI 74160, CI 74.260, Aqua, Sorbitol, terhidrat Silika, Xanthan Gum.

  Panduan Denta Seal untuk pemutihan dan tampalan  • Untuk berus gigi, anda akan memerlukan kacang kecil pes digunakan untuk berus;

  • Proses penulenan dihasilkan dari pangkal setiap gigi ke bawah dan sebagainya;

  • Selepas bilas paste baki dari mulutnya;

  • Ulang pembersihan setiap hari.

  Kontra dan kesan sampingan

  Tidak terhad kepada hanya gigi rosak. Mengandung dan ketika menyusukan bayi adalah selamat untuk menggunakannya. pes tidak dapat menyebabkan alahan.

  Ubat Gigi Denta Seal untuk melaksanakan kedap dan tidak pemutihan keluar lagi di kedai-kedai, dan doktor gigi adalah pertikaian mengenai kecekapan dan keselamatan. Mereka merasakan bahawa pes ini akan mengurangkan bilangan lawatan ke klinik gigi.

  Ulasan kira-kira Denta Seal dan komen

  Kami boleh membaca pendapat orang-orang yang cuba keluar pada dirinya dan kedap dan pemutihan hartanah.

  kedap ubat gigi Denta Seal hanya mempunyai ulasan polojitelnii. Komen-komen yang boleh didapati di seluruh dunia.

  & nbsp;

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*